Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aguś czasem wchodze i widze ze z Basią rozmawiacie...ja jeszcze dzis mam pojedyńczych gości...tzn,miał mąż..ale juz dobrze wszyscy juz poszli [/quote]
Dzięki,ze pomimo gości cały czas znajdujesz czas, żeby do nas wpaść [/quote]
Goscie juz poszli..dzieciaki przyszly dać instrukcje babci co do jutrzejszego dnia..zaczynam dyzur
margot pisze:Basieńko może potrzebna instrukcja obsługi
...w pionie czy w poziomie
z tego co pamiętam to generalnie się gryzie
chyba , że są łykowate to wtedy wdrażamy inne techniki
Ja prosta baba, nie czytata, nie kumata, nie przeczytałam instrukcji obsługi, dorwałam się do żarcia jak ... do koryta i stanęło
nie było mnie parę godzin (latałam po sklepach), a teraz muszę troszkę sie wdrożyć w tematy. Ale do toastu na cześc dziewczyn zasłużonych oczywiście dołączam się
basiat pisze:nie było mnie parę godzin (latałam po sklepach), a teraz muszę troszkę sie wdrożyć w tematy. Ale do toastu na cześc dziewczyn zasłużonych oczywiście dołączam się