Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jeżeli mama jedzie na szpitalny pobyt to nie płaci nic, opłaty klimatycznej też nie. Telewizor płatny 80 zł. za turnus, czajnik i ręczniki w wyposażeniu. Ogóle warunki bardzo dobre aby tylko towarzystwo trafiło się mamie odpowiednie a napewno będzie zadowolona. Pozdrawiam
Ją niestety nie pomogę, ale spróbuj wpisać w e- podróżnika nazwę swojego miejsca zamieszkania i do polczyna zdroj a wyszukiwarka znajduje połączenia. Możesz też spróbowac przez bla bla car, tam ogłaszają się ludzie jadący w tym kierunku może uda Ci się coś dopasować. Pozdrawiam
Masz rację Aniu, szkoda. Jadę 31 marca do PODHALA na rehabilitację ogólnoustrojową i dzięki Twoim opiniom dowiedziałam się wiele, jadę więc spokojna, bo już nie "w ciemno".
Wysłałam pod koniec października ub.r., a w lutym już zadzwonili, że mogę przyjechać. Pasowało mi dopiero w kwietniu i nie było żadnego problemu z przesunięciem terminu.
Ida ale Ci zazdroszczę, bardzo mile wspominam chwile tam spędzone. życzę milego wypoczynku i doborowego towarzystwa. Jak już tam będziesz pozdrów Panie rehabilitantki i pana Krzysia- naprawdę obsługa pierwsza klasa. Pozdrawiam
Bogutka5 pisze:Mam pytanie do kuracjuszy Podhala w Połczynie Zdroju .... czy organizowane sa wycieczki autokarowe a jeżeli tak to dokąd? Ewentualnie w jakiej cenie? W maju jedzie tam moja mama. Pozdrawiam .
Poza Berlinem i Kołobrzegiem, jest wycieczka do Czaplinka i muzeum PGR - 40pln, ognisko zdecydowanie polecam - 20pln, była jeszcze wycieczka do Szczecinka, ale nie pamiętam w jakiej cenie.