Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja nie doczytałam jednego postu Medi,tego o odbiorze wyników i tak pomyślałam o co kaman z ta drukarką ?
Medi,dopasuj odpowiedni termin i teraz już w bardziej przyjaznych warunkach posiedzimy na balkonie.
medi pisze:"W gościach" u niepalących staram się nie palić ,no chyba że jestem wku......na maxa Wyniki już są Margotko szukam tylko fajnego terminu na odbiór
To tak jak ja
Moje wyniki zrobię po wylocie dzieciątek wcześniej chyba nie jest to dobry moment