Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gracha do poprzedniczek dołanczam , życzeń super wczasowego wypoczynku
udanej super kuracji
Men Bi stare przyslowie nie mów nikomu co się dzieje w domu
Pozdrawiam z poszanowaniem dla każdego
Gracha życzę udanego pobytu w Argentycie Napisz swoje spostrzeżenia.(oczywiście nie o perukach i innych schorzeniach gastrycznych) Bardzo jestem ciekawa co tam teraz słychac Po raz ostatni byłam w Argentycie w 2009roku.Wtedy organizowano tam jedynie turnusy rehabilitacyjne i san. dla Matki z Dzieckiem w Sylwi.Prowadziłam tam 9 grup i bardzo miło wspominam obsługę i uczestników.Z częścią kuracjuszy mam do dnia dzisiejszego kontakt Jeszcze raz udanej kuracji , cudnych wycieczek, zdartych fleków na tańcach i samych radosnych ludków wokół