Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Piniu pisze:No to czas bagaże zanieść do auta... a potem siusiu, paciorek i spać bo o 4-tej trzeba wstać.
A od jutra ... drżyjcie rehabilitan(tki/ci) i kuracjuszki/e) a na pewno chore kostki
udanej kuracji, milego towarzystwa, pieknej pogody i samych przemilych pan rechabilitantek...
No to 1-szy dzionek zaliczony.walizki torby i reklamówki doniesione do pokoju Teraz to wszystko rozpakować... teraz już wiem po co ludkom pokoje jednoosobowe Zabiegi przyznane rozpoznanie terenu też, teraz zostaje ekipę zarąbistą zapoznać.
Piniu pisze:No to 1-szy dzionek zaliczony.walizki torby i reklamówki doniesione do pokoju Teraz to wszystko rozpakować... teraz już wiem po co ludkom pokoje jednoosobowe Zabiegi przyznane rozpoznanie terenu też, teraz zostaje ekipę zarąbistą zapoznać.
jan19557 pisze:Dziś przyjechał nowy turnus. Stojąc na balkonie widziałem jak z jednego wysiadło dwoje ludzi, gość przyprowadził wysoki wózek do przewożenia bagażu, załadowali do samej góry i zawieźli na górę. po chwili zeszli i z samochodu wzięli 2 torby i 2 walizki znikając w wejściu głównym. Jakież było moje zdziwienie gdy po chwili zeszła do samochodu kobieta i wyciągnęła jeszcze siatkę, torebkę i jakąś reklamówkę.
Piniu pisze:No to 1-szy dzionek zaliczony.walizki torby i reklamówki doniesione do pokoju Teraz to wszystko rozpakować... teraz już wiem po co ludkom pokoje jednoosobowe Zabiegi przyznane rozpoznanie terenu też, teraz zostaje ekipę zarąbistą zapoznać.
to jeszcze nie poznales Piniu? no dzionek zmarnowany, ale,ale...moze na tancach?