Chyba post skasowany ...
Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
autor: RudaAndzia » 01 lut 2021 13:54
Atina pisze: ↑01 lut 2021 12:46
Po prostu być sobą... a nie dla jaj
Bawię się w piaskownicy z wnukiem lub na dancingu w uzdrowisku.
Brawo
Atino,
Szeroki wachlarz rozrywki preferujesz, gratuluję
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
Ewka , do Ciebie wysłałam smsa kobieto ! Zerknij w telefon
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Przepadam za Wami
-
Gość
Żartuję, ale zdania w tym temacie nie zmienię i każdy kolejny post mnie w tym upewnia.
No nic . dla każdego jest tu miejsce i tak powinno zostać. Ale nie z każdy z każdym się dogada. To też normalne.
Ja pewnych postów od roku nie widzę i .. jakoś mi lepiej. A opcję tą polecił mi paradoksalnie jeden z moich "fanów".
Jak to mówią..jeden woli córkę, drugi teściową.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Śpieszmy się kochać wartościowych Forumowiczów, bo zdecydowanie zbyt szybko stąd odchodzą...