Perła Bałtyku Kołobrzeg od 01.04.2021 r.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Perła Bałtyku Kołobrzeg od 01.04.2021 r.

Post autor: Lisa »

Cześć Mazrenko, cześć Jarro, ja też mam informacje, że moje papiery są w Muszelce, ale i tak ostateczna decyzja zapadnie jutro, ja właśnie wróciłam z testu, koleżanka Kasia też, spokojnej niedzieli.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Lisa, czyli jednak Perła nie wyremontuje się :?: Zmiany zapadaj pewnie z prędkością światła. Byłam w Muszelce i Pan na recepcji mówił, że się nie otwierają :idea: :roll:
Czekacie na wynik test i w drogę :lol: Szybko byłyście, bo u nas jak wyjazd w czwartek to test w poniedziałek był - 4 dni przed :idea:
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mazrenko, ile czekałaś na wynik?
Danio Unio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2019 14:04

Post autor: Danio Unio »

Napiszę ile ja czekałem na test. Zrobiłem wczoraj o g. 14, powiadomienie o wyniku przyszło SMSem tego samego dnia o g. 22:58
Ostatnio zmieniony 28 mar 2021 14:27 przez Danio Unio, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ok, dzięki Danio, do zobaczenia w Kołobrzegu.
Mimi1979
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2021 08:53

Post autor: Mimi1979 »

Ja też już jestem po teście. Szybko poszło, byłam 3 w kolejce. Może dlatego, że dziś niedziela a ja byłam o 7:45 pod punktem pobrań. Cierpliwie czekam na wynik, nie mam żadnych dolegliwości, liczę na to że jestem negatywna bo bardzo liczę na ten wyjazd. Nigdy nie byłam w sanatorium, nigdy nie spędzałam swiąt bez rodziny, boję się dodatkowych obostrzeń np. zamknięcia nas na terenie sanatorium na 3 tygodnie :shock:. Być nad morzem i nie móc wyjść na spacer, to jak jeść ciastko oblizując szybę wystawową ;). Liczę, że będzie dobrze. Pozdrawiam serdecznie
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Mimi też liczyłem idąc na test, że jestem negatywny, ą jak przyszedł wynik okazało się, że był pozytywny i wyjazd odwołało sanatorium, a Sanepid nałożył od razu izolację domową. Dodam, że nie miałem żadnych objawów przed testem jak i w czasie izolacji. Życzę Tobie wyniku negatywnego i wyjazdu. :)
Właśnie w tym czasie mój niedoszły turnus w Świnoujściu trwa do 1 kwietnia. :roll:
Danio Unio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2019 14:04

Post autor: Danio Unio »

Spokojnie, żadnego zakazu wychodzenia nie będzie. Co najwyżej jakiś ograniczenia wprowadzą tylko na święta. Od ludzi którzy tam są wiem, że lokale gastronomiczne funkcjonują co prawda na wynos ale możesz kupić rybkę i zjeść 2 metry od lokalu na ławce czy na promenadzie lub kupić grzane wino i iść na molo. Większość właścicieli obecnie czeka na kuracjuszy którzy mają w dużej ilości przyjechać na początku kwietnia
Co do tego czekania na wynik testu to jest takie życie w niepewności i wyczekiwanie. Ja mimo żadnych objawów i zdrowego życia siedziałem jak na szpilkach a wynik odebrałem z ulgą.
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja też nie mam żadnych objawów, wiec to trochę loteria, Mimi mam telefon do Ciebie, jutro będziemy wiedzieć, gdzie mieszkamy, Branka już tam jest w Mewie5, na razie zadowolona.
Edyta44
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2021 17:17
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: Edyta44 »

Szczęśliwi kuracjusze wyjeżdżający do Kołobrzegu mam nadzieję że się podzielicie informacjami bieżącymi z sanatorów. Bo ja czekam do 23 kwietnia życzę Wam pięknej pogody super zabiegów i fajnego towarzystwa. Oby wszystko przebiegło pomyślnie. Pozdrawiam Edyta
ODPOWIEDZ