Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Myślę, że zabawa taneczna w okresie Wielkiego Postu to indywidualna sprawa każdego z nas.
W ostatnich latach również Kościół zaczął podchodzić bardziej tolerancyjnie do tego tematu.
Zbyszku nie wiem jakie góry masz na myśli, ale w "Twoim ukochanym Iwoniczu" /przypominam,
że leży w Beskidzie Niskim/ zwyczajowo w okresie Postu w lokalach grają godzinkę krócej niż
zazwyczaj.
p-siak prawie zgadłeś, bo muszę towarzyszyć koleżance jako kierowca, przewodnik po lokalach i opiekun.
Tak, że mam zamiar jechać ponownie Zbyszku do Twojego ulubionego kurortu, a godzina krócej, to nie szkodzi.
Oczywiście jadę w drugiej połowie marca.
Zbyszku nawet znam Twój ulubiony stolik w Krakowiaku.