Kołobrzeg,styczeń 2013-proszę o wpisy ,kto się wybiera

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Kołobrzeg,styczeń 2013-proszę o wpisy ,kto się wybiera

Post autor: forumowicz »

Kobietki więc musicie sie spotkać po prostu i wsio powtórzyć ;)
forumowicz

Koniecznie tylko te 700 km troszkę jakby przeszkadza, ;) Dobrze że mamy czas cywilizacji internet i telefonizację, :geek:
forumowicz

Kombatant termin ZUS 08-31.01,a NFZ 07.01-28.01,16.01-06.02 jak by kogoś interesowało
forumowicz

Ty Maxu ,może się załapię do tego Kombatanta!!!,wszystko możliwe.....
Tessarou-Też tęsknię za tymi rozmowami na korytarzu,....po turecku....,a tak swoją drogą ciekawe jakie korytarze są w Kombatancie,trzeba to sprawdzić.
A teraz spostrzeżenie-nikt mnie nie kocha!!!!,nikt do mnie nie pisze !!!!,nikt do mnie nie dzwoni!!! :x .....a zapewnienia były!!!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Blondi

... odrzuciłes chcialas na ..drugiego a ja juz zmieniłem pakiet telefoniczny z opcja ..nieznajoma Blondi..

ok pojechałem

mnie równiez nikt Nie KOCHA , nikt nie lubi ,nawet prezydent Mojego Miasta(wsi ) nie dał dotacji na dokonczenie rozgrywek dla Moich podopiecznych i mocna zastanawiam się nad wycowafiem druzyn ,ktore sa liderami z ..rozgrywek na szczeblu makroregionu z Szansami na Finał MP

a co do korytarzy w obecnej ..Perle a dawnym Kombatancie jedynie vis a vis wind sa po 2 fotele ,a korytarze jak okresiła to pewna znajoma sa takie "bezpłciowe " generanie bardzo zimne ,natomiast klatka schodowa ..straszna
pozdrawiam
forumowicz

Dareczku....tak mi przykro....może kiedyś do siebie wrócimy........wiesz że nawet tęsknię za Tobą!!!!
Fotele są to dobrze,lepsze to niż wykładzina....i wygodniejsze rzecz jasna :mrgreen:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Nie znam się co prawda na wykładzinach, korytarzach ani na wygodnych fotelach- psychologiem też nie jestem, ale widzę jedno że ktoś tu ma ....doła, Dareczku i co Ty powyprawiałeś tym kobietkom że one teraz tak się zachowują, nie wyobrażam sobie ile i czego będzie wymagało przywrócenie do poprzedniej sytuacji, pozdrawiam :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Dziewczyny w Perle Bałtyku korytarze w porównaniu z Wenedą są "krótkie" ale jak same wiecie w każdym miejscu można znależć miejsce na pogaduchy. Ta Perła nie jest taka zła ( spędziłam w niej tegoroczne urodziny) a z opini naszego wspólnego kolegi można też wracać po 22.00.
forumowicz

Andrzejku jeszcze się nie zdołowałyśmy:)) mamy tak cudowne wspomnienia, że damy radę :))
forumowicz

wiecie co! Wy się wszyscy nadajecie na leczenie!! jak dzieci, chcecie jechać tu,za chwilę tam,tak jak kiedyś pisałem: spotkania forumowe to lipa totalna,koniec kropka!!
ODPOWIEDZ