KRYNICA- BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Re: KRYNICA- BESKID

Post autor: Gosica33 »

sesill masz turnus do 4.05? jakby co trzymaj mi pokój 4.05 jestem popołudniu :-). Dzięki za info teraz spokojniejsza pojadę, a ty wypoczywaj i opowiadaj co jakis czas co słychać. Zaklinam pogodę - słońce świeć, deszczu padaj- ale w nocy :-).
pozdrawiam
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 19:10

Post autor: sesill »

Gosica jestem do 2.05 ;)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Sesil dzięki za relacje :). Życzę słonecznej pogody i super towarzystwa ;) :roll . Pozdrawiam :D
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

sesil i jak kolejny dzień minął? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Hej sesil :P . Jak tam słoneczko świeci ? Udała się współtowarzyszka ? Wszak to bardzo ważne :lol: . Trochę czasu spędzicie razem . Mam nadzieję, że będzie tak : :lol: . Zadowolona z zabiegów? Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj, naj :kwiat:
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hej, zamiast słoneczka mamy dzisiaj porcję deszczu ze śniegiem :( Jak na drugi dzień pobytu jest całkiem fajnie, zabiegi jak dla mnie ok, jedzenie również, jeżeli nic sie nie zmieni to tylko się cieszyć z turnusu :D Pozdrawiam :kwiat:
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

sesil, kwiecień plecień, ale na pewno pogoda się poprawi. Kochana, powiedz czysą np diety wątrobowe, czy lekkostrawne? Pozdrawiam
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Gosica33 »

sesill jak się "rejestrowałaś" w recepcji podawałaś skierowanie i mówiłaś że chcesz taki i taki pokój czy sami zaproponowali jak ta pierwsza wizyta przebiega i do lekarza co brałaś?
:kwiat:
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Marylka są diety ale nie wiem jakie, ja mam normalną :)
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Gosica ja byłam dzień wcześniej więc poprosiłam o pokazanie kilka pokoi, natomiast jak przyjedziesz w dzień turnusu dostajesz jak leci ;)
Co do wizyty u lekarza to zabrałam wszystkie wyniki , dokumenty , ale tak naprawdę mają to w dokumentacji z ZUS, Pani DR u której byłam bardzo miła, pyta na co najbardziej się skarżysz i pod to ustawia zabiegi. Przed wizytą u lekarza jest formalna wizyta u pielęgniarki :) to chyba puki co wszystko, chętnie odpowiem Wam na pytania jak będziecie mieć :kwiat:
ODPOWIEDZ