Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ja jestem bardzo tolerancyjny,weźmy przykład,Margot czy MałgosiS! molestują mnie codziennie,a ja to wytrzymuję! i jeszcze jestem im wierny![/quote]
i ......prosze o więcej .......[/quote]
Pani Aleksandro wpisy Maxa proszę brać z przymrużeniem oka pozdrawiam[/quote]
dziunia60 pisze:Jestem tolerancyjna i jeśli "żrą" to znaczy ,że mają jakiś powód ku temu i jeśli sa otyli to to lubia albo inaczej nie potrafią i nie potępiam ich za to i nie krytykuję
Pani Małgorzato, zapewniam,ze mam b.duże poczucie humoru i te wpisy Maxa traktuje z ....
A'propos "żarcia" to nie krytyka ,tylko i wyłacznie moje zdanie i opinia. Opinia moze byc pozytywna i krytyczna.
W temacie otyłości widze pozytywy i negatywy, jak wiekszosc z nas....