Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Alice pisze:U nas są ZUSowcy,wiem,ze mają ponad 100 zabiegów - dziennie 6-7. Trochę narzekają praktycznie na całodzienny zapiernicz.
byłem na sponsoringu ZUS..
na przełomie sierpnia / września przyłożono mi aż / tylko 86 ...
stykło...
resztę sobie sam dobrałem...
nudno nie było, ciągle czasu brakowało...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
He, ale fajnie, jesteśmy już trzy
No to dziewczyny od poniedziałku trzeba będzie już zacząc przygotowania do wyjazdu ... Ja skierowanie dostałam na koniec czerwca i tak szybko zleciało.Pogodę będziemy miały chyba ładną. Trzeba zabrać wygodne buty na spacery .
Pozdrawiam
Witam Aneta 76 ,Bogusia 36 ,jk111 974 życzymy super kuracji Lądkowej prosimy o wpis jak dalsze remonty to co jeszcze nie
zostało wcześniej napisane pozdrawiam mój Kurort .