Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Trzeba uważać z tymi przeciągami bo są one bardzo niebezpieczne
Miłego dnia
Dobry Wieczór przeciągi przeciągami a powietrze po burzach i deszczu wilgotne jak na Karaibach chyba że ja wypiłem za dużo płynów Witam Nocne Marki w sobotnią nockę
Witam Irenko czasami jest się ze sobą sam na sam-choć nie najlepiej się z tym ..mam ale wiele razy....gadał dziad do obrazu a........itd zdarza się że w pogodne wieczory ludziki mają przyjemniejsze zajęcia niż siedzieć przy lapku tym cenniejsze jest to jak ktoś tu zaglądnie