Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Tak, to jest uzależnienie. Zaglądam tu często i zawsze towarzyszy mi dreszczyk emocji Nr na dzisiaj 12 630. Jeszcze rok z takimi emocjami Cudownego piątku
tak to jest uzaleznienie .... codzienne dzień dobry, codzienna lista obecności, codzienne sprawdzanie numerka ....
U mnie nadal ładne spadki. Ale ja w cuda nie wierzę. Ile mają tyle dadzą. Nic więcej. Swoje odczekać trzeba i juz.
Ale milej się tu zagląda niż wtedy kiedy marniutki ruch.
Byle do nowego roku. Potem będzie z górki.
Pozdrawiam
Bogutka
Bogutka5 pisze: 29 wrz 2017 08:14
tak to jest uzaleznienie .... codzienne dzień dobry, codzienna lista obecności, codzienne sprawdzanie numerka ....
U mnie nadal ładne spadki. Ale ja w cuda nie wierzę. Ile mają tyle dadzą. Nic więcej. Swoje odczekać trzeba i juz.
Ale milej się tu zagląda niż wtedy kiedy marniutki ruch.
Byle do nowego roku. Potem będzie z górki.
Pozdrawiam
Bogutka
Pytanie do Ciebie !jaki jest faktyczny czas oczekiwania u Was na skierowanie( reumatologia) może wiesz ?
Basiu każdy NFZ to inna kolejka, inaczej schodza numery. U Was w pomorskim widze, że było 20 miesięcy ale sa skierowania po 21 lub 22 miesiącach. Skierowanie z 11 lutego - wyjazd zaplanowany na 28 listopada czyli ponad 21 miesięcy.
Jak u nas będzie za rok to nie wiem. Widzę, że tendencja wydłużania czasu oczekiwania jest wszędzie.
No cóż, tylko czekać.
Bogutka