Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
kazimierz1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2013 20:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: kazimierz1 »

Kibicuję Wam :kwiat: dajcie znać jak będziecie mieli ten oczekiwany przydział do wód :)[/quote]
........no i się doczekałem......Iwonicz Zdrój ,,Stare Łazienki,, od 6 stycznia.......... :) :) :)[/quote]
Gratuluję przydziału ja z nr 7890 czekam na wiosnę. :oops:[/quote]
Rysia, ja miałem wczoraj 8334.....................a dziś :o :o :o Iwonicz , nie wiem jak to się stało.....muszę poczytać jak tam jest,? sanatorium o którym nie słyszałem...,
ata62
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2015 15:10
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ata62 »

Trzykrotnie wyjeżdżałam do sanatorium z mazowieckiego NFZ z numerem poniżej tysiąca ale zawsze otrzymywałam skierowanie-list (data wysłania na 2 do 3 tygodni przed terminem wyjazdu (wyglądało to zawsze na skierowania ze zwrotów: pierwszy raz po dwukrotnej pisemnej reklamacji 16 sierpnia z terminem od 29 sierpnia, drugi raz 18 marca z terminem od 3 kwietnia w terminie świąt wielkanocnych, trzeci raz 15 grudnia z terminem od 2 stycznia). Jako nowy użytkownik forum wprost nie mogę uwierzyć czytając o 3-miesięcznej wcześniejszej informacji o skierowaniu do sanatorium jak to jest możliwe. Kto tak wcześnie otrzymuje skierowanie? Od czego lub kogo to zależy? A może to moje "szczęście"? Jak u Was?
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

ata 62 . nic się nie martw, ja również dostaję przydział z 3 tygodniowym wyprzedzeniem.... nigdy wcześniej. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy

Post autor: Leon43 »

Ja miałem w styczniu a wyjazd od połowy lutego.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Kto tak wcześnie otrzymuje skierowanie? Od czego lub kogo to zależy? A może to moje "szczęście"? Jak u Was?
Myślę,ze wiele czynników na to się składa.Ja w czerwcu dostałam skierowanie na października.W mazowieckim zauważyłam,że mimo wszystko miłe panie biorą pod uwagę nasze prośby.Ponieważ prosiłam w dodatkowym piśmie o Busko,pewnie żeby mieć mnie "z głowy" dały wcześniej.W ubiegłym roku na szpital też dostałam 2,5 miesiąca przed wyjazdem.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51

Post autor: Ramona2 »

Witam
Ostanie dwa wyjazdy miałam do sanatorium Równica , w 2012 byłam od 9 lipca a skierowanie otrzymałam pod koniec maja, w 2014 roku byłam od 16 lipca - skierowanie dostałam pod koniec kwietnia.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Nie wiem jak to jest rozdzielane :roll: Mój pierwszy wyjazd .....Ciechocinek -2 tygodnie ,Lądek -6 tygodni,Świeradów -3 miesiące ....więcej grzechów nie pamiętam ;)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A w mazowieckim cicho, smutno, nikt nie zagląda, nie chwali się przydziałem.... Niemożliwe żeby wszyscy piekli pasztety, makowce....
kazimierz1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2013 20:31
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kazimierz1 »

ewiko pisze:A w mazowieckim cicho, smutno, nikt nie zagląda, nie chwali się przydziałem.... Niemożliwe żeby wszyscy piekli pasztety, makowce....
Witam, ja się pochwalę od 6 do 27 stycznia Iwonicz Zdrój ,,Stare Łazienki,, dostałem we wtorek skierowanie mając numer w kolejce ok.7340 :) fajnie,............. Oby było i tam fajnie ;) ;) Może ktoś tam się wybiera ?
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kazimierzu, gratuluję wyjazdu i z całego serca życzę udanej rehabilitacji i wypoczynku :serce: . Napisz proszę, jak długo byłeś z nami w kolejce ?
ODPOWIEDZ