Iwonicz w czerwcu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: Iwonicz w czerwcu

Post autor: forumowicz »

Jak na razie to mi spać nie daje :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Dziewczyny a co by było gdybym sie zakochała....dzisiaj..... w tą noc... :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Sloneczko pisze:Dziewczyny a co by było gdybym sie zakochała....dzisiaj..... w tą noc... :lol: :lol: :lol:
Była byś zakochana i już mogło by tak zostać na stałe nie tylko w tą noc :kwiat: Selen pisze że dzisiaj marzenia księżyc spełnia tylko nie wiem co zrobić -wystarczy tylko chcieć czy może potrzeć jak lampkę alladyna :) :kwiat: przecież jesteś czarownica to co zrobić , bo wiesz ja mam takie jedno marzenie......... :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Anusia :kwiat: życzenia spełniają sie kiedy księżyca przybywa.Do rytuału potrzebna jest: świeczka, czysta karteczka i coś do pisania i oczywiście spokój. :D
Zapalasz świeczkę a na karteczce piszesz swoje marzenie. Kartkę wkładasz pod zapaloną świecę i wyobrażasz sobie bardzo dokładnie jak realizujesz, krok po kroku to czego pragniesz .Składasz kartkę na 4 części i spalasz ja w ogniu tej świecy. Spalona rozsypujesz w ogródku :lol: :lol: :lol: :lol: Spróbuj kochana
forumowicz

Sloneczko pisze:Anusia :kwiat: życzenia spełniają sie kiedy księżyca przybywa.Do rytuału potrzebna jest: świeczka, czysta karteczka i coś do pisania i oczywiście spokój. :D
Zapalasz świeczkę a na karteczce piszesz swoje marzenie. Kartkę wkładasz pod zapaloną świecę i wyobrażasz sobie bardzo dokładnie jak realizujesz, krok po kroku to czego pragniesz .Składasz kartkę na 4 części i spalasz ja w ogniu tej świecy. Spalona rozsypujesz w ogródku :lol: :lol: :lol: :lol: Spróbuj kochana
Chyba Cie pogieło jeszcze dom spalę,albo kartke ktoś znajdzie :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no i po spaniu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kartki nikt nie znajdzie bo masz ja spalić :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Wiesz jakie ma dłuuuugie marzenie - krok po kroku zaraz zasnę kartkę zgubię i co :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Napij się drinka z parasolką, wyobraź sobie, ze siedzisz w Zdrojowej :D , obok krząta sie nasz ulubiony kelner :D :D ....wyjmij kartkę, świece i pisz.....pisz i pal...póki jest ten księżyc :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No i jeszcze o Mikołaju w czerwcu pomyśl ...... :lol: :lol: