Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam
Mam pytanie czy ma to znaczenie w tym sanatorium godzina przyjazdu a dobre zabiegi ?
Czy warto przyjechać dzień wcześniej, ponieważ w dniu rozpoczęcia turnusu byłabym dopiero koło gidziny 20
Turnusy NFZ zdaje się zawsze zaczynaja w Witalu w sobote. Wizyta lekarska jest w niedzielę. Czyli godzina przyjazdu nie ma aż takiego znaczenia. JAk jest z Zus tego nie powiem, ale raczej też w tym samym dniu nic nie robią,
No raczej nie słyszałam, żeby od razu pierwszego dnia zabiegi były - chodzi o to czy mają określoną liczbę konkretnych zabiegów na turnus np borowina i kto pierwszy na badaniach to jeszcze może powybrzydzać, a ostatni dostaną co łaska. Jak ktoś wie to chętnie się dowiem, chociaż ja raczej nie mam szansy na wcześniejszy przyjazd.
Napisalem czytaj. Jest dzien przyjazdu i nic wiecej, Na drigu dzien czyli w niedzielę jest wizyta u doktora i on przydziela zabiegi. Tak więc godzina przyjady nie ma w tym zakresie znaczenia. Ale zanzaczam i zrozum że tak jest z NFZ, z zusu może ktoś inny napisze.
My z ZUSu własnie jedziemy - mój turnus we środę się zaczyna. Jeśli nie ma ustalanych godzin wizyty u lekarza według przyjazdu tylko jak kto przyjdzie pod gabinet to ok. Bo tu tez może być kto pierwszy ten lepszy.To poczekamy, ktoś może jeszcze się odezwie. Dziękuję i pozdrawiam