Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Spotkania w Świnoujściu

Post autor: zbigniew165 »

Mazrena teraz Ty nie doczytałaś, bo napisałem, że Barbarka nie ma umowy z NFZ i są tu tylko pobyty komercyjne.
O tym, że najlepsza inhalacja jest na plaży i to zimą wiem i dlatego za cztery dni wyjeżdżam do Świnoujścia.
To już lepiej jak byś dostała w Kamieniu Pomorskim, bo stamtąd jest blisko do Dziwnowa, tylko 13 km i możesz spacerować po plaży
w czasie wolnym od zabiegów. Nie wiem, czy jest tam basen.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

Tak ,Zbyszku doczytałam, ale w ofercie Połczyna jest Barbarka, więc dlatego moje stwierdzenie.
W Kamieniu kiedyś byłam :oops: i nie bardzo bym chciala tam jechać ;)
Dzwoniłam do NFZ i Pani wycofałam te skierowania, ale dostałam info ,że morza nie dostanę dla osoby na wózku a tarczycę mam leczyć w domu :roll:
Była b niemiła- mogę dostać Ciechocinek albo Połczyn :( już nie mam pomysła co wymyśleć :?: :?: :roll:
Awatar użytkownika
Lisa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2016 22:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Lisa »

Cześć Mazrena, ja tez otrzymałam dzisiaj przydział do Kołobrzegu do Perły Bałtyku od 1 do 22 kwietnia, mnie się udało, miejsce pozostało to samo, wcześniej mialam przydział na listopad, pozdrawiam.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mazrena ja bym chyba wybrał Ciechocinek, tylko, żeby były czynne tężnie, to byś skorzystała z solanki oddychając. Nie wiem czy jest ona dobra na tarczycę :?:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Super Lisa - pozazdrościć :P życzę dobrych zabiegów :) ciekawe czy kawiarnia na 11 otwarta :?: :?:
Zobaczymy Zbyszku, ja już boję się dzwonić :roll:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mazrena czytałem, że odwołałaś skierowanie do Połczyna. Dobrze, że udało się i teraz będziesz oczekiwać na niewiadomą.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak odwołałam , ale teraz niewiadoma i jak długo? ja za dużo czasu nie mam bo muszę na początek kwietnia wrócić do swojej roboty ;) Może jak bym zadzwoniła to ..... :?: :?: :idea: nie wiem czy oni odhaczają sobie te rozmowy czy pamiętają?? :roll:

Jestem załamana i nie mam pomysłu co robić :idea: , bo jeszcze z drugiej strony pies ?? co z nim zrobić :?: :oops:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mazrena odczekaj parę dni i zadzwoń do NFZ, bo tam tyle ludzi dzwoni, że nie będą pamiętać, tylko nic nie wspominaj, że odwołałaś skierowanie do Połczyna.
Miałem pieska 14 lat, to wiem co to za kłopot i już więcej nie chcę żadnych zwierząt w domu. Syn ma 2 pieski, dużą Akitę i kundla, to wystarczy. :)
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

Witaj Mazrena :) , włączę się też do rozmowy. Mazrena tak jak radzi zbigniew165 dzwoń do NFZ, nie przejmuj się, że będziesz ich zasypywać pytaniami. Może następnym razem trafisz na inną osobę, a jeśli na tą samą to może będzie miała "lepszy dzień". Teraz kiedy wznowili przydziały jest na pewno duże zamieszanie, jedni chcą jechać inni rezygnują. Na pewno jak zawsze będą zwroty. W rozmowie podpowiedz jakie masz oczekiwania, jaki problem. Ja kiedyś też miałam taką podbramkową sytuację, zadzwoniłam, w rozmowie od razu nic mi nie oferowano, zapewniano a potem ukazała się w przeglądarce fajna propozycja. Pamiętam był to Helios w Sopocie. W NFZ tez pracują i "dobre ludziki". Trzymam za Ciebie kciuki, oby udało się. A co do pieska, nie wiem czy rozważałaś zostawienie go w hotelu dla psów. Są to dodatkowe koszty ale i jednocześnie rozwiązanie gdy nie ma się go gdzie zostawić. Moja koleżanka jak wyjeżdżała to zostawiała go właśnie w hotelu. Im dłużej to są niższe ceny za pobyt, można negocjować. Pozdrawiam :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Mariolaa , dzięki za wsparcie :) od rana myślę o tym telefonie i aż serce mi ściska ze strachu :roll: boję się :(
Jeżeli chodzi o pieska już wstępnie dowiadywałam się o taki hotelik w okolicy, ale to jest shitzu a nie pies :lol: on jest b związany z nami i śpi z nami, więc obawiam się jego stresu :? Mama moja zgodziła się,że jak pojedziemy nad morze to ona sobie wykupi też i będzie go miała w pokoju, a po zabiegach my będziemy mogli się nim zaopiekować :) ale WARUNEK morze :P
ODPOWIEDZ