Iwonicz w czerwcu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: Iwonicz w czerwcu

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:Napij się drinka z parasolką, wyobraź sobie, ze siedzisz w Zdrojowej :D , obok krząta sie nasz ulubiony kelner :D :D ....wyjmij kartkę, świece i pisz.....pisz i pal...póki jest ten księżyc :lol: :lol: :lol:
O nie,nic na piśmie żeby "mi wiertarkę "z udarem do czegoś tam przykładano nie napiszę nic bez "adwokata" :lol: :lol: :lol: a zdrojową i tego drinka z parasolka to czemu nie wyobrazić sobie mogę tylko co ma do tego święty :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Anuska :kwiat: ty mi tu nie zadawaj takich pytań.....ty wiesz co ma wspólnego :lol: :lol: ....dobrze wiesz :lol: :lol: :lol: ... a teraz grzecznie do łóżeczka bo o 5 rano mam pobudkę :D
forumowicz

No dobra słonko jutro też jest dzień i co nie którzy do pracy muszą ,albo rano psa przespacerować więc pora na nich na nas też :serce: jak nie będę mogła spać przez ten księżyc (chociaz co niektórzy mówią że to przesada z tym księżycem) to pogadusiamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Spałam.......dobrze :D ....powiem, że bardzo dobrze :D .....znów nowy dzionek Anuska :kwiat: , mam nadzieję, ze będzie wspaniały.....uwielbiam raniutko wstać, wyjrzeć przez okno i jak świeci słoneczko to mi tak jakoś leciutko na serduszku :D . Ciekawe co u Iwonki ???? ;)
forumowicz

Witam witam :kwiat: u mnie dzień słoneczny ale bardzo chłodny z rana ,mam nadzieje że dzień dzisiejszy będzie udany -pogodny radosny czego sobie i wszystkim życzę :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Dzień dobry wszystkim :kwiat: Coś nas mało na forum :) Pozdrawiam życzę nam wszystkim miłego pogodnego dnia :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cześć moja Anusiu :kwiat: na forum spokój...wakacje.....większość teraz odpoczywa. Ja zabrałam sie wczoraj, po pracy za malowanie ścian w małym pokoju :lol: :lol: ...może skończę do końca tygodnia :D .
forumowicz

Witaj Słoneczko :kwiat: No tak większość jest na urlopach życzmy im udanego wypoczynku :) A my cóż do pracy- bo przeciez jak nas nie było to też nas ktoś zastępował :kwiat: miłego dnia :) :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Miłego dnia Anusia :kwiat: .....pracuj sobie....mnie się na razie nie chce :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Anuśka :kwiat: ...chciałam Cie poinformować, że Iwonka :kwiat: żyje :lol: :lol: :lol: ...odezwała się ...... :D ....NARESZCIE :D
ODPOWIEDZ