Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziękuję malgorzata1234567 , ewelka_793 byłoby super . A o której planujesz wyjazd? ja mam taki problem, że w pt rano muszę być na zakończeniu roku szkolnego,świadectwa dzieciakom trzeba rozdać:).
ewelka_793, wielka szkoda,że nie poznamy się w trasie, ale co tam nadrobimy na miejscu:). Niestety ja jako wychowawca, muszę być w piątek na rozdaniu świadectw:(
Kasiak to Ty na ktora dotrzesz na miejsce? Droge powrotna razem zaplanujemy. Ja bede z dzieckiem wiec nie chce go w dzien w skwar meczyc. Dlatego nocna jazde zaplanowalam.
ewelka_793, nie wiem, mam taki młyn z tym zakończeniem roku szkolnego,że wyjazd zostawiłam na bliżej nie określony "potem". W jakim wieku masz dzidziusia? Ja w czasie swojego sanatorium będę miała 10 letniego syna w Sopocie na obozie karate:)