Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I Paweł nam znalazł się? .
Nic zlego nie piszemy.Przecież to takie drobne.mało uszczypliwe podsumowanie całokształtu.Gdyby było idealnie przecież też było by zle.
Remek schował się gdzieś
Dziewczyny też
Jestem musiałam zniknąć na chwilę koleżanka była paznokcie mi zrobić muszę jakoś przyjąć tego chłopa tzn męża entropi trza jakoś wyglądać.
Za tydzień fryzjer jeszcze depilacja i będzie git kamuflaż aż miło. Postanowiłam zrobić w końcu coś dla siebie
Obowiazkowo!Tak trzymaj Kasiu! Tylko nie przedobrzyj.Chociaż bez zadnego hialuronu.operacji plastycznych i pernamentnych .Może Entropii mąż tego nie lubi?