Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich.
Jestem tu pierwszy raz.
Informacja: jadę do Szczawna -Zdroju z lubelskiego przez Warszawę na Łódź i Wrocław.
Mogę kogoś podwieźć w tamtym kierunku.
Turnus od wtorku 15.lipca 2025.
Kontakt poprzez forum.
Elektryk 42.
Witam wszystkich. Wyjazd z Grajewa (woj.podlaskie) 7 października do Świeradowa-Zdroju przez Wrocław. Czy ktoś wtedy jedzie? Ewentualnie z Wrocławia o 15 z dworca PKP. Oczywiście za dopłatą.
Dzień dobry.
13 lutego wiozę żonę do sanatorium do Krynicy Zdrój.
Mam jeszcze miejsce w samochodzie dla jednej osoby.
Chętnych wspólnego przejazdu proszę o wiadomość.
Mój mail. [email].pl
Witam. Kto z Lublina ostatnio jechał do Ciechocinka komunikacją publiczną. Szukam optymalnej opcji, bez przesiadek lub i jedną przesiadką. A może ktoś jedzie 3 czerwca br. swoim autem??? chętnie się zabiorę za udział w kosztach podróży. Pozdrawiam
Gdyby ktoś był chętny na wspólną podróż na trasie Gliwice - Busko Zdrój w dniu 2 kwietnia br. to zapraszam do kontaktu. Zaznaczam, że wyruszam w nocy około 3.00.
Dzień dobry ,
Czy ktos wybiera sie 16 maja 2026 do Switezianka Kasztanowa 4 Rymanow Zdrój i bedzie przejeżdżać przez Kujawsko Pomorskie bo chętnie bym sie zabrał?
Pozdrawiam
A ja zapytam, być może za wcześnie czy ktoś wybieras się do Ustronia na przełomie pazdziernik/listopad 2026? I skąd? zawsze można pomyśleć o wwspólnym dojeżdzie. jak coś to proszę pisać