Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiesz.ze na skorupowce też mam metody? Wcinaj jakąś kanapkę na tym baloniku i nie igraj z ogniem.Ta kawa na glodniaka i prochy to zabójcy jak cho....era.Czasami też taj zaryzykuję jak nie dam rady jeść a potem puchne.wymiotuje i pali ogniem cały dzień. Posluchaj się starszego Orfeuszka....To ważne ty nasz skorupowcu....
Wiem bo po chorobach żony ma co jakiś czas bo jest pod kontrolą mechanika od tych spraw. Ostatnio miała i wszystko jest ok. A same badanie bardzo nieprzyjemne. Ja grzecznie śniadanie amkałem i dopiero kawka
Ale kolonoskopia to dopiero ostra jazda bez trzymanki a i miałem badanie urodynamiczne to K.....dopiero jazda jeszcze lepsza, się czułem jak kobieta u ginekologa. Masakra.