Paczka z Olecka
Re: Paczka z Olecka
-
forumowicz
pewnie chodzi ci o pogłębioną lordozę. Moja koleżanka tak ma . Jest szczupła i ma ten tyłek wypięty wlaśnie4 przez tę lordozę. Nie wygląda to ładnie bo pupa jest wypięta ale nadal płaska. Mi chodzi o sterczące pośladki przy normalnym kręgosłupie,. Sterczące, podniesione, a nie smutnie wiszące albo... rozpłaszczone.Orfeusz pisze: Czyli elipsa.Wypuklosc pośladków często jest przyczyną trybu życia i anomaliami kręgosłupa. Takim osobom częściej padają dolne kręgi.
- Pancernz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
-
forumowicz
płaska bo mięśnie zwiotczały. Ćwiczyć. Jak wyzdrowiejesz. Chyba, że tobie to nie przeszkadza to daj sobie spokój. Pupa to nie wszystko w życiu, są inne rzeczy, ciekawsze, np. wyjazd na maderę. Ja tylko piszę jakie pupy są ładne ale to nie znaczy że takie trzeba mieć. Można w końcu mieć coś przeciętnego, wszystko co mamy nie musi być piękne. Drobne wady są pożądane, mamy prawo do niewielkich mankamentów urody, dodają nam one pikanterii.kaska pisze:No i co ja mam teraz zrobić, że tak schudłam (40 kg) i niestety pupę mam teraz płaską. Dzięki idę się powiesić
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

-
forumowicz
ale przymaśłiłaś . Niech ci będzie chociaż ja to widzę inaczej - rzadko który ma. Tylko ci którzy o to dbają. Ale - cytując za Sapkowskim - opinia jak .... pupa, każdy ma swoją. I może nie zawsze musi ją pokazywać to czasami chyba można. Znałam pana który mocno używał bo taki miał popęd a tyłek i brzuszydło tłuste..Orfeusz pisze: .A faceci to wszyscy mają ładne posladki..![]()
ee, z tym trybem też bywa różnie. Nie same Rasputiny w społeczeństwie. Zwłaszcza po czterdziestce różnie z tym bywa. I to niestety też od trybu życia zależy, warunków pracy jedzenia. Mam wrażenie, że kiedyś, kiedy ludzie bliżej natury żyli z tymi zachowaniami .... 'naturalnymi" było lepiej. Do późnej starości.Wiadomo od jakiego trybu
Dobre każda wymówka jest dobraPancernz pisze:Kasia jak jak bym chciał schudnąć ale nie mam woli mocnej lekarz mówi przydało by się schudnąć a ja mu odpowiadam panie doktorze apetyt to ostatnie sprawne co u mnie funkcjonuje
To jest kwestia nauczenia się inaczej jeść. Ciężko było ale udało się w trzy miesiące 20 kilo następna 20 to stres i nerwy choroba też swoje zrobiła. Chcesz to ci napiszę co trzeba jeść i kiedy. W pierwszym tygodniu jak będziesz przestrzegał 3-4 kg mniej.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Ale fakt. Nie wszystko co jest idealne to jest piękne. Czy na odwrót? ??
Cieszmy się z tego co mamy.bo moglo być gorzej.