bo ja dzisiaj na kompie z doskoku. Ze smartfona mi nie wychodzi szybko, zanim się wypowiem to ludzie zdążą temat zmienić. Dlatego nie piszę.Orfeusz pisze:Kurcze!Za szybko piszecie. Mam spóźniony zapłon.
Paczka z Olecka
-
forumowicz
Re: Paczka z Olecka
Ale jak ja zrobię sobie tą fryzurę to co tam pupa płaska prawda orfeuszku
-
forumowicz
No panowie wypowiedzcie się. Bo mam wrażenie że przyczailiście się w kąciku i z przerażeniem czytacie.Orfeusz pisze: Ale fakt. Nie wszystko co jest idealne to jest piękne. Czy na odwrót? ??![]()
.
Idealne czy przeciętne?
czy jakoś inaczej? no i co to znaczy idealne. Bo czasami człowiek chce z kimś wyjść RAZ i nie wie jak ma wyglądać.
Drogie panie tez przecież możecie pisać, bo jakoś tak ucichło
wystraszyłam wszystkich?
-
forumowicz
-
forumowicz
no to poćwicz chłopaku, żeby były dwie kuleczkiPancernz pisze:kurde też mam dupę chyba zbyt szeroką bo cały kręgosłup w rozsypce
A fascynacja dużymi pupami u kobiet u niektorych kultur wynika z z tego że szerokie biodra kojarzą z się z rozrodem , w końcu celem człowieka jako rasy jet przetrwanie gatunku, Tylko biodrzasta kobieta kojarzy się z nieumiejętnością bezproblemowego rodzenia dzieci, duże piersi z możliwością ich wykarmienia. Niestety z postępem cywilizacyjnym te wytyczne dotyczące piękna się zmieniły. zobacz np jak piękna była Wenus z Willendorfu..... i patrząc na polskie ulice czasami mam wrażenie że ten kanon piękna wraca.
może to i dobrze. O TAKĄ figurę chyba najłatwiej większości....
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3