Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
naprawdę nie wiąże. Może jutro przeczytam wszystko od początku, może jak spojrzę świeżym okiem to zrozumiem. Bo z tą wazeliną to się zgubiłam. Kto komu wazelinuje? I nie wiem czy jedziemy na Maderę.
Orfeusz murzynki mają fajne tyłki, murzyni duże te no ... Paweł wazelinuje żonie żeby coś dziś w nocy było Remik ma fajną i ładną żonę ja zmieniam fryzurę Ty wiesz na jaką to tak w skrucie
tu masz łopatologie
Ostatnio zmieniony 06 lip 2017 21:40 przez kaska, łącznie zmieniany 1 raz.