Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
pawel1974 pisze:Się nie przejmuj Remek cwaniaczkami niech się gonią matoły
Jaki to temat?
Wydaje mi się ze ten wpis jest nie na miejscu .Nie czytam waszego tematu ale ktoś mi zwrócił uwagę na to co zostało napisane .Proszę uważnie przeczytać to co napisałam .Nie było w moim wpisie krytyki ,nietaktu i zniesławiania .Opisałam sytuacje i ostrzegłam innych.Jeżeli zostało to nie tak odebrane to mimo to nie należy nikogo obrażać Sprawą powinien zająć się administrator , jeżeli natknie się na ten post.Sprawa dotyczy mojej osoby i nie życzę sobie aby na forum mnie obrzucano wyzwiskami .
Ja nie pisałem tego na ciebie, jest tam wyszczególniony twój pseudonim???? Nie ma, tak więc nikt tu ciebie nie obraża i nie wiem w czym problem. i straszenie adminem jest śmieszne