Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ja nie jestem kolejna Pancernz.
Ja tu byłam już daaaawno, jeszcze jak byliśmy w poprzednim dziale. Kiedyś więcej pisałam bo byłam na zwolnieniu lek. Teraz pracuję i czasu mniej.... Dzisiaj wprawdzie nie pracuje ale teraz trzeba nadgonić zaległości z tygodnia.
O widzę, że to jest mój trzechsetny post. Jubileuszowy!
wiesniaczkaela pisze:
Czekam na reakcje Administratora.
Imć Admin nie zawsze rychliwy ( bo zapracowany zawodowo ) ale najczęściej sprawiedliwy.
Poczytałem sobie kilka ostatnich stron o paczce z Olecka i stwierdziłem, że takiego badziewa dawno moje oczy doły / gały nie widziały...
Po prostu śmietnik.
Ale to już moje osobiste odczucie...
Bynajmniej nie obiektywne. Jacky
Swoją drogą powiem jedno nie obrażając jak zacni forumowicze kogo się da,skoro nie można w temacie o wszystkim pisać w sumie sympatycznych postów to gdzie i oczym tak jak pisałem piszcie to co słuszne a nie to ci chcecie,smutne da się pisać bez obrażania da ale i tak wiadomo hejt musi być
Remik daj spokój to jest zazdrość, że fajni ludzie i fajna ekipa z nas się zrobiła. Trzymamy się razem, piszemy o wszystkim i wzajemnie się wspieramy. A ludzie niestety są podli i nic już tego nie zmieni. Tak, że luz i będzie gitara jak to nasz Paweł mówi