CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
A mnie się wydawało, że jak karmiłam piersią to było lenistwo...wstawać w nocy i grzać mleko do butelkibaron14 pisze:Tak było wieki temu teraz z lenistwa wolą dać sztuczne mleko z butelki a zamiast sie bobasem zajmować to wolą narzekać i znajdują milion powodów żeby się tylko wymigać od zajmowania bobasemSuzen pisze:Szanujmy Kobiety tylko one mają piersi...i One mogą karmić Swoje dzieci.
Szacuneczek,szacuneczek...![]()
A serio najważniejsze zdrowie maluszka więc dlatego karmiłam naturalnie - mimo tego, że trzeba przestrzegać diety, nie można jeść wielu rzeczy no i piersi już nie takie jak przed
Baronku pozwól, że jako kobieta nie zgodzę się z Twoją opinią i wyliczeniami...
-
forumowicz
Moje spostrzeżenia są zupełnie inne. Kobiety są świetne- mądre, wykształcone, zadbane! Nie wiem gdzie można zaobserwować te leniwe, które w 90% karmią swoje dzieci sztucznymi mieszankami i odnajdują przyjemność w dowartosciowywaniu się kosztem koleżanek
Żeby jednak kobiety mogły w pełni rozwijać skrzydła potrzebują odpowiednich facetów, wiec może tu Was boli?
Max- przykro mi, że po spotkaniach z kolezankami z forum masz także niezbyt mile wspomnienia. Nie bardzo rozumiem, co mogłoby rodzić plotki na takich spotkaniach. A może koleżanki poswiecily Ci za mało czasu i uwagi i dlatego niedogodzony jesteś ?
-
forumowicz
Max a Twój tekst o cyckach to co wnosi? Bo nie ogarniam?