Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bardzo sympatyczny cieszę się, że tu zajrzałam dzisiaj, nie mogłam przegapić takiego wieczoru...gorącego pozdrawiam wszystkie nocne marki... duszki ...i słoneczka, które pewnie odpoczywają po pracowitym dniu
dobrej nocy Basiu. a ja dopiero teraz odżyłam jest super może przejdę na nocny tryb życia jak...pewne stworzonka które w dzień śpią zwisając głową w dół... a w nocy buszują