Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina mnie też zawsze jakoś milej i cieplej się robi jak jest marzec - wszak to już blisko choćby do kalendarzowej wiosny, nieważne że czasem może jeszcze padać śnieg
Dziś u mnie słonko pięknie daje czadu i spacer po obiadku koniecznie muszę wykonać
Miłej niedzieli dla wszystkich
A u nas miało padać a jest piękna, słoneczna pogoda.
Od samego ranka słoneczko świeci, raduje moje serce i koi duszę
Życzę wszystkim tak miłego i spokojnego dnia jaki będę miała ja
W nocy przez chwilę padał deszcz ze śniegiem co jeszcze widać na samochodach . Świeci piękne słońce i temperatura na plusie . Przed nami kolejny tydzień oby spokojny,słoneczny i bez przykrych niespodzianek . ,czego sobie i Wam Forumowicze życzę