Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry No i mamy półmetek świąt myślałam że będę miała LB ale nic z tego...po śniadaniu znowu w gości. ...trzeba się umieć ustawić
U mnie pogodnie....nic nie pada...trochę wiaterku...i z rana chlodno...
Wszystkim życzę spokojnego świętowania w gronie najbliższych, znajomych,przyjaciół. ....Spokojnego i pogodnego dnia...z pozdrowieniami dla wszystkich
Z ostatniej chwili. ....mam słoneczko
ja oblana ,,nadrankiem " czyli mogę czuć szczęście
u mnie lekko sypane , a rok temu było +24 ale przynajmniej będzie czysto bo powymiatane
Gosiu nie chwal dnia przed zachodem
Dzień Dobry Suchotom
Witajcie Pogaduszki
Najchętniej pozostałabym dzisiaj w łóżku.......
Ani pogoda, ani samopoczucie nie są najlepsze. Odechciewa się świętowania........
Ale trochę jeszcze trzeba
Margot do 18h mam tylko słońce od jutra 20 stopni...mówiłam że do mnie wiosna przybędzie wcześniej
Witam Wszystkich którzy doszli....
Ja już po jajeczku