Jest przy wyjeździe na Suwałki.Casandra pisze:oj tam, ja tu ratuję sytuację a Ty sie śmiejesz.nowicjusz1234 pisze:moze i tak
Właśnie świeża rybka w Olecku jest,?
Taka przygotowana do spożycia oczywiście, na talerzu.
Hotel Olecko marzec 2017
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
spacerem ile czasu? z planu google ciężko odczytać,może nazwę tej knajpki znasz?pawel1974 pisze:Jest przy wyjeździe na Suwałki.Casandra pisze: oj tam, ja tu ratuję sytuację a Ty sie śmiejesz.
Właśnie świeża rybka w Olecku jest,?
Taka przygotowana do spożycia oczywiście, na talerzu.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Orfeuszu - dzięki za informacjęOrfeusz pisze: Jest sala telewizyjna z duzym stolem przylegajaca do baru i sali dyskotekowej zamykana oraz na sali dyskotekowej ...
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Marku.Sala przylega do baru wiec mysle ze niestety konsupcja wskazana i przy otwartych drzwiach gdyz tam stoi telewizor ogolnodostepny.Przepraszsm.nie spytam pani Basi gdyz dzis ma totalnego dolaMaarek36 pisze:Orfeuszu - dzięki za informacjęOrfeusz pisze: Jest sala telewizyjna z duzym stolem przylegajaca do baru i sali dyskotekowej zamykana oraz na sali dyskotekowej ...Chciałbym spytać o dostępność do tej sali i czy nie ma problemów z wypożyczeniem kluczy? Czy jest możliwość zorganizowania tam imprezki w mniejszym gronie? Oczywiście interesuje mnie tylko sama sala bez żadnego sprzętu i konsumpcji
-
forumowicz
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Czemu problem, jak jest jakaś rybakówka to żaden. U mnie też jest rybakówka to rybacy rybkę niewodem łapią z lodunowicjusz1234 pisze:z taka swieza rybka o tej porze moze byc malutki problem ale bary maja swoje sposoby
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
I bardzo dobrze, że nie chodziłeś jeziorem. Byłoby to zbyt ryzykowne bo spacer po lodzie to nie jest dobry pomysłpawel1974 pisze:...Dokładnie nie powiem bo jeziorem nie chodziłem.
Paweł - jeśli możesz to zrób rozpoznanie czy są tam dobre szlaki na piesze wycieczki po okolicy