Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Sanatorium miłości

Post autor: To_ja_Jowita »

A swoją drogą dziwię się tym ludziom, że tak chętnie opowiadają wszystkim o swoich tych ciężkich, ciemnych stronach życia. Co ich skłania do tego?? potrzeba sławy, rozgłosu ???, bo chyba darmowe wczasy to mało .. Ci ludzie posiadają swoje (całkiem niemałe, z pewnością wystarczające) emerytury i stać ich na wykupienie prywatnych wczasów. A może są po prostu odważni ....
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

????????????

Duży % Braci Forumowej gdyby otrzymał PROPOZYCJĘ oraz spełnił wymogi stawiane .
Zapewne zdecydowałby się na udział.
Tak zaraz pojawią się głosy że nie daliby się .
Czy aby na pewno.
3 tygodnie w warunkach ponad przeciętnych , z wyżywieniem raczej old ex.... z za ordynowanymi zabiegami.
Ile wg cennika kosztuje 3 tygodnie w Wielkiej Pieniawie czy Ustroniu ?
1000-2000-3000

Każdy ma Parcie na szkło pamietajmy że po Programie sa Gale Spotkania ( sponsorowane)
Gdzie jesteś Zapraszany /Zapraszana za Stawkę ustaloną
Są to Stawki takie że co niektórzy mogli by się zdziwić .

Jowito

Zapewne znasz takie fajne powiedzenie ....
Panie Dyrektorze My żeśmy to w pocie czoła zrobili -Oni to spier.....

Pamiętaj każda Historia odpowiednio udokumentowana jest Godna czyjeś Uwagi.
Każdy z Nas doświadczył Mniejszej czy większej Traumy.
Ale nie każdy umie ją odpowiednio Sprzedać.
To jest Show-biznes

A co do Kasy.
Każdy ma Swoją INNĄ WARTOŚĆ
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Darku,
Stawki stawkami, ale tu o życie chodzi, przecież to nie aktorzy, tylko normalni ludzie, którzy pragną miłości,
więc nie wiem czemu o kasie mówimy. Warunki dobre, raczej gdyby kiepskie były to bym się zdziwiła, sponsorzy są, widzowie też, obsługa miła, ale sztuczne te rozmowy na masażu były, gry aktorskiej nie widać, normalnie rutyna ;) :lol: :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Wieczorem przekonamy się, jak losy naszych sanatoryjnych miłości się dalej potoczą. Mnie też ta otoczka finansowa nie interesuje tylko ludzie poszukujący miłości, którzy postanowili publicznie się pokazać, odwaga i niebywała determinacja im towarzyszy i to cenię, życząc im znalezienia prawdziwej miłości :serce:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Jowito
Zapewne większość osób nie ma problemu z wyjazdem prywatnym gro osób jest z wysokimi świadczeniami.
Co niektórzy także uważają
''Za darmo to i ocet slodki'' :lol:
Jednak jest to okazja zapoznania ciekawej osoby na tu i teraz lub na lata.... :)
Gość

Post autor: Gość »

Ja nie wnikam w pobudki uczestników. Każdy ma inne i niekoniecznie mówi o nich siedząc z Martą na fotelu.
Z kobitek urzekła mnie Halinka. Konie kraść z nią można, podobną miałam współspaczkę. Jedna Pani nie przypadła mi do gustu ale jeszcze ją poobserwuję...
Z Panów... Opole póki co górą.
I tak sobie myślę co typ Edward chce w tym programie złowić. Facet masakra w czystej postaci. 10 sekund i miałby u mnie pozamiatane...
Zobaczymy co tam dzisiaj nam seniorzy zafundują.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Majka, niektórzy może i nie mówią, ale widać po zachowaniu, że oczekują ;) 8-) :D , chyba miłości :serce: , bo nazwa programu na to wskazuje, a co chodzi o Edwarda to nie ma się, co dziwić jego zachowaniu, przecież twardą służbę miał to i twardo wszystkich traktuje, ciekawe czy tylko zdąży znowu kilka pocałunków skraść Pani Krysi i tym publicznie jeszcze na dodatek w takim stylu się chwalić 🤔😁
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Kilka moich spostrzeżeń po obejrzeniu dwóch ostatnich odcinków naszego ulubionego serialu:

Krysia zbyt szybko zakochana w Andrzeju i bez wzajemności. Zbyszek uwielbiany przez wszystkie Panie, czyli chodzący ideał, który lubi Annę. Andrzej ma dobry kontakt z Tereską. Krysia nie chce tego Edka, który ją chce. Jadzia uwodzi i czaruje a Władek ulega jej wdziękom. Ania wzięła Edzia "pod swoje skrzydła". Dla Wieśka wszystkie Panie to koleżanki, lecz woli Halinkę. Halinka twierdzi, że kocha Jadwigę, która na randkę zabiera Władka. Janeczka lubi towarzystwo Edwarda, który jest nią zachwycony.

Możnaby napisać dużo więcej, lecz to już byłoby zwykłe plotkowanie. Wtedy mógłby pojawić się taki oto komentarz:
+alicja+ pisze: 13 wrz 2020 14:07 I napisał to pierwszy plotkarz Forum... :roll:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

:lol: :lol: Hipokryt, nadajesz od rana jak kataryniarz :lol: :lol:
Napisz więcej, jak jeszcze masz jakieś spostrzeżenia :D , a nie plotki :lol: :lol:
Plotki to kobiety uwielbiają ;) :oops: , ale Ty chyba kobietą nie jesteś :?: 8-) :D
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

Już sama się pogubiłam kto z kim, bo:
- okazuje się, że Zbyszek nie bardzo wie czy Ania to ta, z którą chce być, bo i Janeczka zaczęła mu się podobać,
- Edek z kolei chciałby się zdecydować ale nie może, bo wszystkie są w jego guście (mam wątpliwości czy on jest w guście którejkolwiek z pań),
- Tereska za mężem wzdycha więc nie wiem czy Andrzej w tej sytuacji ma jakieś szanse,
- Wiesław jak sądzę, nie ma swojej faworytki, lubi bardzo Halinkę ale czy to to ???

Już sama wiem, że nic nie wiem .........

Czekamy kolejnego odcinka
ODPOWIEDZ