Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie sloneczko Ups.....
Chyba przelamalismy pewne tabu na forum. Zawsze to nowe tchnienie w całość. Mamy przeciwników i zwolenników Dzięki wszystkim!
Skoro tu taki "śmietnik" jak nas nazwano i wszyscy wtórujący są bez skazy a my czy ja be i do bani ,że mądry głupiemu ustępuje ....i zobacz jak nie wiele trzeba coś napiszesz a ktoś o nie czuje się urażony nazwałeś mnie głupcem o nie szok zamknąć ich,zamknąć forum ,zamknąć wszystkich myślących inaczej nie warto