Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Niedzielne załamanie na wyspach widzę podążyło do Polski.....al to tylko jeden dzień był.Wczoraj prawie "upał" na bluzkę z krtkim rękawkiem.Dziś od rana piękne słońce i oby tak zostało.Jutro mogę pogodę nadawać z 1200 km nad ziemią, w tą stronę jak na patelni.Pod nami bezbrzeżne morze z chmur,a nad nami słońce.
Witam w pochmurny dzionek, temperatura + 6 stopni. W porównaniu z wczorajszym pięknym słonecznym dniem to aura nie ciekawa.
Pozdrawiam życząc miłego dnia bez względu na pogodę
Wczoraj "piałam" na temat wiosennej pogody, a dzisiaj... szkoda gadać, kapie coś od rana, jest buro i szaro...
w dodatku zaczęło mnie łamać w kościach, a przecież w niedzielę Wrocław czeka...
Chyba ta wiosna tylko na jeden dzionek uciekła.Tutaj tylko w niedzielę jej nie było.A z tego co zaobserwowałam u nas jest mniej więcej taka pogoda jak w Anglii dwa dni wcześniej.Czyli słonko jutro wróci,czego Wam i sobie bardzo życzę.Jutro powrót do Warszawy.