Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie całować się na wietrze.. , ale z tym nad morzem może być trudno.
A tak na poważnie z opryszczką jak z katarem, leczona trwa tydzień, a nieleczona 7 dni.
A tak ze słyszenia to jakaś homeopatia pomaga, bez recepty... [ obrazek zewnętrzny ] Nie sprawdzone osobiście.
Jest też Heviran, ale to już na receptę.
Teraz to ja się stresuje tym, że mi wyjdzie olbrzym na ustach, a tu święta się zbliżają, całować się miałam, na basen iść miałam i pewnie ani jedno, ani drugie nie dojdzie do skutku