SASANKA W ŚWINOUJŚCIU

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
AGNIESZKA66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2011 13:11

SASANKA W ŚWINOUJŚCIU

Post autor: AGNIESZKA66 »

Właśnie jestem świeżo po pobycie w sanatorium w Świnoujściu !!Ogólnie było nieżle pozdrowienia dla pana dyrektora Daniela :) no i dla miłych rechabilitantów a szczególnie dla jednego Rysia!!!!nie podobał mi się tylko rozkład budynku bardzo zagmatwany i mało czytelny ale szło wytrzymać ,jedzenie dobre urozmaicone może dla męszczyzn małe porcje :lol: pokoje i warunki bytowe to prawie HILTON minus że wszystko płatne; rowery ,tv !!!ale lodówki w pokojach!!!!ogólnie to i tak zależ wszystko od towarzystwa moje było na sześć!!! :D świnoujście piękne mnóstwo rozrywek pyszne grzane piwo z miodem i cynamonem!!!!polecam!!!
monika121
Na forum od: 06 gru 2011 23:20

Re: SASANKA W ŚWINOUJŚCIU

Post autor: monika121 »

Ogólnie nie żle według mnie zbyt mało rechabilitacji, choć panowie rechabilitanci robią to profesjonalnie tylko za mało.Na szczęście miałam rechabilitanta zastępczego och On wiedział jak zrobić masaż ,chyba wybiorę się tam jeszcze raz. :roll: :oops:
ODPOWIEDZ