CIEPLICE AGAT

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2011 01:16

CIEPLICE AGAT

Post autor: ZIGI »

Hejka jadę w do Cieplic w terminie 08,08,2011 czy ktoś jedzie w tym terminie z okolic katowic ??? czekam na meila [email].pl
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: CIEPLICE AGAT

OOOOOOOOOOOO zgrozo same apacze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zero odzewu
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

chyba zacznę pobierać kasę od apaczów :lol: :lol: :lol: może się uskłada na kolejne sanatorium :lol: :lol: :lol: może by ktoś coś napisał :oops: :oops: :oops:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Chyba tyle że można Ci pozazdrościć. Byłam i mimo palucha u nogi , który złamałam w trakcie :lol: wspominam cudownie :) Pozdrawiam
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Zosia dzieki zawsze to jakaś pociecha ;)
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

chyba się zanudzę sam w tych Cieplicach :lol:
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hejka może ktoś z obecnych był w ośrodku <<<< Agat >>> jak tam jest bo z tego co ja się doczytałem to jest OK ale wszystkim odwiedzającym życzę zdrowia udanego pobytu gdziekolwiek będziecie się kurować ja ze swej strony postaram się często tu wpadać i dzielić się swymi uwagami z miejsc gdzie bylem i coś o nich napisać abyście mieli obraz tego czego możecie oczekiwać w danym ośrodku mogę polecić w Jarosławcu Panoramę Morską jest tak jak na fotach oto adres >>>> >>> byłem tam raz ale myślę żeby jeszcze pojechać
jolak
Na forum od: 10 lip 2011 16:50

Post autor: jolak »

Witam,jadę z Łodzi 16.07. do Cieplic.Mogę zabrać 1 osobę.Kontakt- [email].pl
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Hej ZIGI! Byłam w Agacie mniej więcej o tej samej porze z 5 lat do tyłu. Już gdzieś tu o tym pobycie pisałam . Warunki b. dobre żadnych problemów nie miałam z 1 os. pokojem. Ale ... mieszkałam na 1 piętrze i dookoła sami Niemcy. Głośni , mocno, mocno wiekowi ale zawsze uśmiechnięci. Nie byłam początkowo zbyt zadowolona 1 jednak trochę ogranicza ale kiedy turnus się kończył było już trochę szkoda ;) . Baza zabiegowa bardzo dobra, osoby wykonujące zabiegi przesympatyczne ( takie były. a teraz ?) brak kafejki -jest taki trochę większy kiosk z telewizorem :lol: i baletów na miejscu . Z tymi ostatnimi nie było w Cieplicach najlepiej. W parku cuchnąco, mocno papierosowo. Teraz już może wywietrzało :lol: :lol:- palić nie wolno . W Lalce ciasno. Ekskluzywnie w hotelu chyba Caspar ale w określone dni (polecam w parze ;) Miejsce super, nieduże ale ciche, sympatyczne, dużo zieleni.
Będziesz zadowolony , chyba ... :) . Pozdrawiam
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hejka Zosia dzięki wiem czytałem co wcześniej pisałaś ale zamieściłem wpis żeby mieć aktualny obraz ośrodka mam nadzieje ze pogoda dopisze zdrowia ZIGI :D
ODPOWIEDZ