Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
Jadę do sanatorium Nad Kryniczanką od 14 sierpnia do 04 września. Mieszkam w okolicach Poznań, Opalenica. Może ktoś wybiera się tam w tym samym czasie? Byłoby miło podróżować razem. Ania
Oooo! To Pani Krysiu poproszę może o kontakt telefoniczny (numer telefonu) Jeśli nie chce Pani na forum to na dole jest mój numer. Pewnie spotkamy się 13 sierpnia, bo wybieram się dzień wcześniej, żeby się zorientować w sytuacji i zarezerwować pokoik z łazienką i balkonem (2 lub 1-osobowy).
Jak już Pani tam będzie to pozwolę sobie zatelefonować, żeby się dowiedzieć jak tam jest.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu i powrotu do zdrowia!
Witam ! Widzę, że mało się "ujawnia" kuracjuszy .... A może jeszcze ktoś dołączy do nas ..... Telefon zapisany. Odezwę sie.
Zamierzam dojechać do Tarnowa pociągiem z Wroclawia . Wyczytałam na forum, że jest tam sporo busów do Krynicy. Do Krynicy za kilka dni jadą moi znajomi ale jest to wyjazd całkiem prywatny . Będzie ok. Pozdrawiam Krystyna
Właśnie, wygląda tak jakby nikt nie był i nie wybierał się do "Nad Kryniczanką". Niemożliwe żeby nikt tam nie był wcześniej!!
A może do tego sanatorium jadą tylko osoby w wieku "sanatoryjnym", czyli nie korzystające z internetu. Nie jestem już najmłodsza, ale schorowane "staruszki" chyba mnie przygnębią jeszcze bardziej. Boję się, że zmarnuję urlop i pieniądze ( uff... trzy tygodnie....). Mam tylko nadzieję, że zabiegi będą skuteczne. Czy naprawdę nikt nie wie jak jest w Krynicy Górskiej w sanatorium "NAD KRYNICZANKĄ"? nIKT się nie wybiera od 14 SIERPNIA!!!!