Jedlec Grudzien 2015

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bozena49
Na forum od: 22 gru 2015 19:04
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Jedlec Grudzien 2015

Post autor: Bozena49 »

Witajcie byłam w Jedlcu na turnusie od 03-12-2015-do 23-12-2015 chciałabym poprawic opinie o tym senatorium jedzenie było dobre zabiegi fajne personel bardzo miły z małymi wyjątkami jasli ktos był to wie o co chodzi super wycieczki miejsce rzeczywiście połozone w lesie ale ja miałam akurat cudowne towarzystwo więc nie bardzo mi przeszkadzało ze bylismy daleko od sklepów na miejscu jest sklepik i kawiarenka codziennie mozna potanczyc czytajac opinie przed wyjazdem byłam załamana zwłaszcza ze wyjeżdzałam pierwszy raz spedziłam 3 tygodnie z cudownymi ludzmi których poznałam na miejscu nie bójcie sie Jedlca jest fajnie pokoje sa mieszane 2i 4 osobowe niektóre wiecej osobowe ja mieszkałam w 4 osobowym jedno co przeszkadza to brak zasięgu w pokojach ja mam telefon z Orange i nie miałam zasięgu ale mimo to będe bardzo dobrze wspominać pobyt w Jedlcu pozdrawiam wszystkich z naszego turnusu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Re: Jedlec Grudzien 2015

Post autor: medi »

Jak to ? To ile osób w pokoju potrafili upchnąć ,więcej niż 4 :?: :?: To jak kolonie :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Witaj Medi. Może to jest schronisko :?: :lol: .Najważniejsze że wyjazd był udany.W doborowym towarzystwie to i na stołku z drzazgami się wygodnie siedzi :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To po co się wykosztowywać na sanatorium ,stodołę trzeba było postawić ,studnię i sławojkę ,jak i tak nikomu do szczęścia nie są potrzebne te standardy i "gwiazdki" ;) :twisted: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 55 razy

Re: Jedlec Grudzień 2015

Post autor: Suzen »

Nawet w Jedlcu może być ...zajefajnie. Z wpisu Bożeny49 wynika,że w czwórkę też można dogadać się wyśmienicie. 8-)
Awatar użytkownika
iwonina73
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2014 08:22
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: iwonina73 »

Najważniejsze że,Bożena 49 wróciła zadowolona.
Awatar użytkownika
iwonina73
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2014 08:22
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: iwonina73 »

W Szklarskiej na 2 piętrze też był pokój 4 osobowy (a jak tam bylo wesoło) :P ;)
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

wiesniaczkaela pisze:Witaj Medi. Może to jest schronisko :?: :lol: .Najważniejsze że wyjazd był udany.W doborowym towarzystwie to i na stołku z drzazgami się wygodnie siedzi :)
Witajcie
dziewczę było pierwszy raz więc nie ma skali porównawczej

pojedzie,porówna,zrozumie.
bylem, widzialem i mam do czego porównywać(najlepszy jest pokój na poddaszu :D :D :D :D :D :D :D :D 5os.+1os=6)
do tego mogę dodać zupę grzybową bez grzybów,rosół bez makaronu itp.
Jedynie ''kochana''Ewa w kawiarni się stara i nie przeszkadza ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

w życiu moja noga w Jedlcu nie postanie... :evil: :evil: :evil: za młoda jeszcze jestem żeby mi było wszystko jedno i ...za stara żeby marnować czas :P :P :P
ODPOWIEDZ