Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj 02 bogdan. Piszesz, że dostałeś skierowanie na oddział szpitalny. Z tego co wiem, Lwigród niema oddziału szpitalnego, jest to ośrodek sanatoryjno-wypoczynkowy, z całą bazą zabiegową i spa. Pozdrawiam.
Witaj,
jest oddział szpitalny. Ja byłam w sanatorium w Lwigrodzie. Wzięłam jedynkę, jedynki są w studio tzn. wspólny przedpokój i łazienka, cena jak za jedynkę, ale bardzo malutkie pokoiki cóż poza tym basen w sąsiednim Continentalu, blisko Hawana, ogólnie super...jak zawsze w Krynicy. Miłego pobytu!!
Ale chodziło mi o opinie o bazie zabiegach. Czy są na miejscu. O obsłudze, wyżywieniu.
Sporo czytałam,niestety opinie były nie ciekawe. A może ostatnio coś się zmieniło,może na leprze?
Jeśli chodzi o zabiegi to większość jest na miejscu, aczkolwiek baza zabiegowa nie jest zbyt bogata. Fajne są zabiegi wodne jak np. gimnastyka w basenie. Trzeba przejść do sąsiedniego Continntalu, ale to dosłownie 3 minutki. Nie ma co narzekać...zabiegowe i zabiegowi są w bardzo ok. Czystość ogólnie tak na trójkę.
W pobliżu Hawana!!!