Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Wybieram się z Łukowa do sanatorium Revita w Muszynie na turnus od 30.03.2016- 20.04.2016 r. czy ktoś może jedzie swoim samochodem? Chętnie się zabiorę ponosząc koszty podróży. Mam też drugą opcję mogę jechać swoim samochodem i też chętnie kogoś wezmę. Mój adres [email]
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 21:48 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto email
Nie dziw się. Tam jest mało ośrodków i parę połączeń BUS po trasie na Krynicę. Może jeszcze się ktoś zgłosi. Możesz się też ogłosić na bla bla car.pl
To taki portal przewozowy, coś na wzór dawnego autostopu. Powodzenia
Witam serdecznie.
Ja również planuję wyjazd do Sanatorium Revita na turnus 30.03-20.04.
Najprawdopodobniej jadę swoim autem. Jadę jednak z Opoczna.
Pozdrawiam.