Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Akuratnie jutro melduję się w Szczawnicy - jeno na prywatnej kwaterce.
Będziemy tam kilka dni.
Wdepnę w ramach spaceru do owego Hutnika ...
A dlaczego ?
Bo kto wie, czy jak dożyję a NFZ będzie chciał mnie skazać na tamtejszą kurację - a będzie to za jakieś ponad 4 lata - to będę mieć wiedzę o tym obiekcie.
Być może za kilka dni udostępnię nie cenzurowane fotografie plus kilka słów komentarza ...
basiat pisze:Jeśli mogę prosić o aktualne wiadomości ,będę wdzięczna
Czy remont trwa nadal?
Witam Basiu w Hutniku nadal remontują od VI p. w górę. Rozmawiałam z kuracjuszami którzy tam przebywali, wrócili zadowoleni.
Pozdrawiam i dodaję zdjęcie Hutnika, na you tube dostępny jest także film z 2016 r. [ obrazek zewnętrzny ] .