Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, szukam szpitala uzdrowiskowego w Kołobrzegu zajmującego sie leczeniem otyłosci, kiedyś ktoś mi mowil że taki się tam znajduje ale zupełnie zapomiałam. Chodzi mi zeby wyjechać prywatnie i dostać zwolnienie lekarskie z takiego pobytu. Do tej pory jeździłam do Ciechocinka ale juz mi sie znudził. Poproszę o namiary jeśli ktoś sie informuje. No chyba, że możecie polecić jakiś inny ośrodek. Pozdrawiam
Witaj Moniu wiem że kiedyś leczono w sanatorium Verano...ale czy obecnie ten profil leczenia jeszcze jest tego nie wiem...piszemy o Kołobrzegu
Osobiście polecam ten ośrodek...sprawdzony...z bazą zabiegową na miejscu...pozdrawiam Gosia
W sposób profesjonalny to profesor Ponikowska i Ciechocinek.Jeszcze "Villa Barbara" Jaworze k/Bielska Białej.
A poza tym wszystkie leczące choroby przemiany materii i te z turnusami odchudzającymi.Verano takie ma.
Dziękuję za odpowiedzi, u Ponikowskiej byłam juz 4 razy, chciałabym pojechać gdzieś w nowe miejsce. Teraz jestem po operacji żoładka i przydałby mi się jakiś fajny turnus i zabiegi. Pozdrawiam