Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wybieram się do Papiernika. Z przyjemnością dowiedziałabym się, kto się tam jeszcze zjawi na "leczenie" w tym terminie?! Jestem niezłym piechurem, więc jeśli ktoś lubi wycieczki, to będzie mi miło mieć towarzystwo...
MoniL pisze:Wybieram się do Papiernika. Z przyjemnością dowiedziałabym się, kto się tam jeszcze zjawi na "leczenie" w tym terminie?! Jestem niezłym piechurem, więc jeśli ktoś lubi wycieczki, to będzie mi miło mieć towarzystwo...
Witam! Uaktywniam swój post.
Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze kilku/ kilka kuracjuszek, które wybierają się do Szczawnicy w takim terminie jak ja... ?!
Witam serdecznie! Mam nadzieję, że z upływem czasu "znajdą się" jeszcze inne osoby, które również wyjeżdżają do Szczawnicy końcem listopada.
Jeśli miła Olkuszanka da mi swój telefon, to może szybciej się odnajdziemy omówimy się na jakieś pogaduchy?
Pozdrawiam serdecznie!
MoniL pisze:Wybieram się do Papiernika. (...)Jestem niezłym piechurem, więc jeśli ktoś lubi wycieczki, to będzie mi miło mieć towarzystwo...
Jeśli jesteś niezłym piechurem to być może przyjadę do Szczawnicy w tym samym terminie.
Dla mnie turystyka piesza w górach jest najlepszą formą rekreacji, więc chętnie skorzystam z zaproszenia.
Cześć Marku!
Jestem bardzo dobrym piechurem. Będzie mi bardzo miło mieć towarzystwo.
Już myślałam, że będę tylko ja i szlak... Cieszę się, że ktoś lubi góry tak jak ja! Daj znać, kiedy się zjawisz w Szczawnicy.
Do zobaczenia!