Sanatorium Beskid-Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Madaj55
Na forum od: 29 cze 2016 23:08
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Sanatorium Beskid-Krynica Zdrój

Post autor: Madaj55 »

Jestem po turnusie w tym sanatorium-przed wyjazdem byłam zdezorientowana czytając opinie na jego temat.Niektórzy wypisuja tu bzdury-oczekując nie wiadomo czego.Piękna miejscowość,piękna pogoda,wspaniali ludzie.A jeżeli zabiegi były inne od moich oczekiwań mogłam sobie wykupić.Nie oczekujmy rzeczy nierealnych.Jestem bardzo zadowolona,poznałam wspaniałych ludzi.Pozdrawiam panią z portierni,panią doktor Z.Ł. oraz cały personel,który pracował na turnusie 15.07-7.08.2016.
skoczek11
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 mar 2016 09:46
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium Beskid-Krynica Zdrój

Post autor: skoczek11 »

Madaj55 pisze:Jestem po turnusie w tym sanatorium-przed wyjazdem byłam zdezorientowana czytając opinie na jego temat.Niektórzy wypisuja tu bzdury-oczekując nie wiadomo czego.Piękna miejscowość,piękna pogoda,wspaniali ludzie.A jeżeli zabiegi były inne od moich oczekiwań mogłam sobie wykupić.Nie oczekujmy rzeczy nierealnych.Jestem bardzo zadowolona,poznałam wspaniałych ludzi.Pozdrawiam panią z portierni,panią doktor Z.Ł. oraz cały personel,który pracował na turnusie 15.07-7.08.2016.
Witam
Zgadzam sie z Madaj55 prawie wszystko idzie zniesc nie jest tak strasznie, jak co poniektorzy pisza! No moze poza tymi "chorymi"oplatami za parking! Pokoj w miare chociaz lazienka bez brodzika, ale da sie wytrzymac. Jedzenie-moze nie jest rewelacyjne tak sniadania jak kolacje, ale przy obiedzie mozna zupa nadgonic jak drugie nie zabardzo. Zabiegi tez moga byc,jak sie zasugeruje lekarzowi to na niektore sie godzi. No a co do towarzystwa- przede wszystkim kazdy znajdzie bratnia dusze! Mozna duuuzo pozwiedzac i to jeszcze przy tym dobrze sie bawic!
Pozdrawiam obecnych jak i przyszlych pensionariuszy ;-) ;)
ODPOWIEDZ