Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ja skladalam na początku marca Podobno w łódzkim maja 2 miesiace opóźnienia Ja liczylam ze dostane we wrześniu a dostalam listopad Ale miejsce fajne i ośrodek tez
Wielkopolski NFZ też ma 2 miesiące opóźnienia...też skladalam 5 marca 2015 ..mialam podobnie...miał być koniec sierpnia a wrzesień z wyliczeń a tez mam dopiero od 8 listopada....tak bywa...Pozdrawiam....
Dzięki za nfo iwonkok33
W takim razie ja mogę dostać pobyt na : grudzień , . No cóż ktoś musi.
Apropo Krynicy piękna .... i nawet w listopadzie warto tam być. Przyjemnego więc pobytu życzę
Pozdr
Hmmm ja jadę ale trochę później bo od 30 listopad do leśnik drzewiarz zaraz obok Lwigród ale w sumie będę już od 26 listopada , to zawsze można spotkać się w Kruku na tańcach. udanego pobytu, jadę drugi raz do Krynicy także służę pomocą gdzie potańczyć itp Pozdrawiam.