Międzywodzie "perła" 6.XI.206-30.XI.2016 3 wolne miejsca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Darek De
Na forum od: 29 paź 2016 18:27
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Międzywodzie "perła" 6.XI.206-30.XI.2016 3 wolne miejsca

Post autor: Darek De »

Witam,jak w tytule mam 3 wolne miejsca do Międzywodzia,

Mam do wyboru trasy:

A)Toruń,Solec Kujawski,Piła,Wałcz,Stargard,Szczecin

B)Toruń,Bydgoszcz,Koronowo,Czarne,Szczecinek,Połczyn Zdrój

C)Toruń,Chełmno,Świecie,Tuchola,Chojnice,Koszalin,Kołobrzeg,Trzebiatów

Zainteresowanych proszę o kontakt na 696 779 866

Pozdrawiam,
Darek
Hanio
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2016 09:18

Re: Międzywodzie "perła" 6.XI.206-30.XI.2016 3 wolne miejsca

Post autor: Hanio »

Witam.Jak będziesz już na miejscu napisz kilka słów o warunkach w tym sanatorium czy zabiegi są na miejscu czy jest basen no i ogólnie jak tam jest bo teź się tam wybieram tylko w innym terminie.Dziękuję i pozdrawiam.
artbi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2016 11:11

Post autor: artbi »

Witam. Również proszę o informację o warunkach w "perłe " Miedzywodzie. Wyjeżdżam na turnus od 30.XI - 23.XII. Bardzo mało jest informacji o tym ośrodku. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
MoniL
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 lip 2016 20:32
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: MoniL »

Cześć!
Przyjaciółka wróciła z Perły tydzień temu. Był to pobyt z "prewencji ZUS-u".
Czasy świetności ośrodka minęły baaaaardzo dawno temu. Pokoje są jednak przyzwoite (widziałam zdjęcia). Jest telewizor (jeśli to dla kogoś ważne). Zabiegi, obsługa- przyzwoite. Jedzenie natomiast było monotonne i nieciekawe. Ogólnie, koleżanka nie narzekała nadmiernie- jest osobą niezwykle spokojną i wyrozumiałą. W sprawie jedzenia jednak interweniowała- dość skutecznie.
Sklepów w Międzywodziu jest niewiele- konieczna wizyta w sąsiednich miejscowościach. Zaletą jest to, że nie masz gdzie wydać pieniędzy.
Życie towarzyskie tworzyli sobie sami kuracjusze. Jednego, czego nie braknie, to tras spacerowych...
Nastaw się optymistycznie. :P Będzie dobrze!!! W końcu ludzie, z którymi przyjdzie Ci spędzić tam czas są najważniejsi!
Pozdrawiam i życzę na turnusie samych fajnych ludzi!!!
artbi
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2016 11:11

Post autor: artbi »

Dziękuję Monil. Nastawiam się pozytywnie, szczególnie że niedawno wróciłem z Krynicy Zdrój z 20 Wojskowego Szpitala i nie chciałbym przeżyć szoku, bo tam dla mnie to standard był na wysokim poziomie w każdym aspekcie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Hanio
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam kuracjuszy którzy rozpoczęli turnus w sanatorium Perła w Międzywodziu.Troszkę wiadomości o tym ośrodku jak zabiegi czy jest basen i jakie są warunki mieszkaniowe.Pozdrawiam.
Hanio
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam ponownie czy nikt nie wybiera się do Perły w Międzywodziu od 28.01.2017.Może ktoś był i napiszę kilka słów o tym ośrodku.
ODPOWIEDZ