Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam jadę do tego sanatorium od 27.03 - 17.04.2017 może ktoś tam był i może napisać jakie są pokoje i ich wyposażenie,czy jest internet w pokojach,jakie zabiegi(interesują mnie kąpiele solankowe),itp wiadomości
Nie byłam w tym sanatorium ale moja znajoma była 2 razy i zawsze była zadowolona. Warunki na pewno b. dobre san. z basenem. Kąpiele solankowe na pewno są bo przecież Ciechocinek z tego słynie. Znajduje się trochę na uboczu ale nie aż tak daleko od centrum. Pięknie organizują tam święta jeśli na takowe się trafi (ona trafiła 2x)
Pozdrawiam
Bietka
Wcale nie na uboczu Ciechocinka. Ponieważ bardzo lubię chodzić Ciechocinek zeszłam przez trzy tygodnie wzdłuż i w szerz. od dworca PKS byłego dworca PKP jest dwa razy bliżej niż sanatorium Promień czy Chemik. Powiedziałam bym, że santorium Julianówka znajduje się w samym Ciechocinka. Tylko pozazdrościć takiego wyjazd.